Revelion 2013

 

Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei, 1 ianuarie 2013:

Mulţumesc bucureștenilor, romȃnilor pentru că au răspuns în număr atȃt de mare invitaţiei mele de a petrece împreună trecerea dintre ani la spectacolul pregătit pentru ei în Piaţa Constituţiei. Sunt onorat și fericit. Îi respect pentru cȃt de civilizaţi au fost, îi iubesc pentru spiritul de solidaritate de care au dat dovadă. Este emoţionant să vezi zeci de mii de oameni cȃntand într-o singură voce imnul naţional. Mulţumesc artiștilor și tuturor celor care au făcut posibil acest moment, îi aplaud pe toţi cei care i-au încȃntat pe bucureșteni, pe romȃni în noaptea de Revelion.

Vă doresc tuturor un an 2013 liniștit, cu sănătate, spor și bucurii lȃnga cei dragi.

Primarul General, Sorin Oprescu, îi invită pe bucureșteni la deja tradiţionalul concert de Revelion din Piaţa Constituţiei, unde vor urca pe scenă cei mai cunoscuţi artiști din Romȃnia.

Îi invit pe bucureșteni să vină de Revelion în Piaţa Constituţiei, unde Primăria Capitalei a pregătit un spectacol de excepţie, care se aliniază evenimentelor din marile capitale europene. Îmi doresc ca, fie și pentru cȃteva ore, bucureștenii să uite de grijile cotidiene și să se bucure de surprizele pe care le-am pregătit pentru ei, pentru că le merită! Le doresc tuturor un an liniștit. La mulţi ani, București! La mulţi ani, Romȃnia!

Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului București – prin intermediul ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale, va începe la ora 19.00, moment în care va urca pe scenă DJ Nicky F.

De la ora 19.30, concertul continuă cu trupele Antract, Lotus (noua trupă înfiinţată de Cristi Minculescu) și Direcţia 5. La ora 21.00 vor cȃnta Vunk și Antonia, urmȃnd ca, de la ora 22.00, să urce pe scenă Horia Brenciu & HB Orchestra. Timp de două ore, Horia Brenciu și invitaţii săi: DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploieșteanu, Grasu XXL și Guess Who vor încheia anul 2012 într-o atmosferă incendiară, urmȃnd ca, după focul de artificii, în primele minute ale Noului An, să urce pe scenă Voltaj.